Kelas Jahitan Tudung Pada 24 Jan 10









Salam untuk semua, pada 24.jan lepas selesai satu lagi kelas jahitan tudung. Terima kasih kepada student ifa yang datang iaitu Laila & Laili dan juga Hanim. Pada mereka yang tak dapat datang dan ada hal kite jupe next class k.
Foto ni dah last minit baru amik sebenarnya coz ifa lupe sesagat nak amik. Lagipun pada hari tersebut ada tragidi buah epal sikit dan student yang datang jer tau al-kisahnyer. Kelakar pun ada. Tapi wat eber pun semuanya ok jer. (Anak je buat lawak cikit yang membuatkan darah ni bederu sikit) Rasa dah mcm nak kencing manis akkkak.
Okey untuk next class ifa akan up date kemudian k.
Pada 7.2.10 ifa akan buat kelas jahitan manik peringkat asaa pula so pada yang berminat sila la sms ifa k.