Tips Basarkan Tudung Lycra Yang Ketat (Tudung Shiffon Tidak Boleh)

Ifa nak berkongsi tip tuk mana mana tudung yg terketat kat dagu atau terkecik..(errkkkk)..kalau dah malas nak tetas laaa....tp petua ni paling berkesan....tak caya cuba try.
Senang sgt2.....maklum ler mcm akak produk latus latus sebulan, sekali kena ketat gitu nak bukak tetas semua memang takde ada masa....lalu kena pk alternatip selalu. (org kata org malas selalu lebih kreatip...keh keh keh)

Korang amik sterika dan panaskan...agak agaklaa jgn sampai kain terbako.....sembur air kat cantuman bawah leher..gosok lama lama dengan strika panas....sebab kain tu akan memeri. InsyaAllah masalah anda akan selesai. Tetapi make sure ler...kurang dlm 0.5 cm dan 1 cm ...lebih pada 1 inci..(tengkok gajah)..tu kompom korang kena tetas. Sebab selama ni mmg tak pernah tetas....gosok jer dan mmg menjadi.
Petua ni ifa dapat dati rakan bog juga tapi luper blog apa... Wat eber pun tq pada rakan blog tu semoga kita dapat manfaat bersama heheheeeee......kalu ada tips lagi Ifa akan kongsikan bersama anda okay...