Tips cara menyimpan tudung berawning....

SIMPAN tudung berawning ni, ada byk cara,


1. Just gulung body tudung tu, then masukkan ke dalam awning, simpan dalam laci... but make sure tudung tu tak bertindih antara satu sama lain...

2. Gantung tudung tudung tu, guna hanger biasa boleh, or guna hanger yg bulat utk gantung baju2 baby tu, kepit dekat kain tudung, yg bawah dagu tu, jgn kepit dekat awning. Make sure awning tu tak tekelepet or tertindih dgn baju..

3. Gunakan hanger kat IKEA tu atau sekarang ada di jual kat pasar malam pun ada harga Rm10 jer, utk hang tudung2 berawning, senang nak tengok, senang nak gantung, after pakai, hehe..