Tag Tudung...




Tag Tudung...
Minggu lepas ifa ada terima wovian untuk tudung ni....
tapi sangat la tidak puashati tapi ifa anggap benda ni, benda kecil jer, nak bising2 pun tak guna so terima jer la seadanya...
Kenapa ifa cakap tak puasahati:-
1: Woven yg ifa tempah ni wannanya pudar sagat (background n tulisan x sesuai)
2: Service yg tidak mesra pengguna.
3: Harga agak mahal dari tempat lain...(ifa dah bayar deposit baru dpt tempat yg harganya murah so camner tuuu...So jawabnya redah jer padan muka aku coz x survey betul2, leh cam tu hahaha...)
So untuk yang ingin nak cari woven yang murah boleh ke link ini http://insangpari.blogspot.com/ kat sini designnya cantik dan murah, lagi pula kita boleh buat order min500pcs sahaja...